Iyi Ki Varsın Eren - Tüm Türkiye 'İyi ki varsın Eren!' diyor / *** i̇yi ki varsın eren!

Iyi Ki Varsın Eren - Tüm Türkiye 'İyi ki varsın Eren!' diyor / *** i̇yi ki varsın eren!. Bir milletin tamamına 'i̇yi ki varsın eren' dedirttin sen. Fotoğrafçı yavuz atalay, sergilerden elde ettiği gelirle kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit eren bülbül'ün adını verdi. Bir damla kan mı var yoksa yaş mı düşmüş kirpiğinin ucuna yoksa sancılı bir gülümseyiş mi var yaralanmış dudağında ne kadar acısan da acıyor demezsin bilirim saklı bir tebessüm zulan var senin en yırtılası çığlıklarını bastırırsın onunla. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi.

Ağzına sağlık var olasın eren i̇yi̇ ki̇ varsin. Sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit bülbül'ü, türkiye kalbine gömdü. Eren bülbül adını trabzon'un maçka ilçesinde terör örgütü pkk ile askerlerimiz arasında yaşanan çatışmada duyduk. Ağır yaralanan 15 yaşındaki eren bülbül yaşamını yitirdi. Eren bülbül'ü ve astsubay ferhat gedik'i şehadetlerinin 4.

Taksim'de İyi ki varsın Eren graffitisi - MedyaFaresi.com
Taksim'de İyi ki varsın Eren graffitisi - MedyaFaresi.com from www.medyafaresi.com
Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu. Bir milletin tamamına 'i̇yi ki varsın eren' dedirttin sen. Eren bülbül, maçkalı ayşe ve hasan bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 ocak 2002 yılında dünyaya geldi. Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti. Eren bülbül, facebook'ta yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımının yıl dönümünde sosyal medyada anıldı. Iyikivarsineren iyiki varsin eren, iyiki varsin eren deliler, iyiki varsin eren bulbul, iyiki varsin eren ünlüler, iyi ki varsin eren thy, iyi ki.

Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak.

Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Geçtiğimiz sene trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup pkk'lı terörist arasında çıkan çatışmada başçavuş ferhat gedik şehit oldu. *** i̇yi ki varsın eren! Ağzına sağlık var olasın eren i̇yi̇ ki̇ varsin. Ikisi de çocuktu ve yaktı yürekleri. Bir damla kan mı var yoksa yaş mı düşmüş kirpiğinin ucuna yoksa sancılı bir gülümseyiş mi var yaralanmış dudağında ne kadar acısan da acıyor demezsin bilirim saklı bir tebessüm zulan var senin en yırtılası çığlıklarını bastırırsın onunla. 11 ağustos 2017'de trabzon'un maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen eren bülbül'ü rahmetle anıyoruz. Çatışmada jandarma başçavuş ferhat gedik, kaldırıldığı ktü tıp fakültesi farabi hastanesi'nde şehit oldu. Türkiye o gün yasa boğulurken eren'in 24 haziran günü attığı 'biri de çıkıp demiyor ki: 15 yaşındaki eren bülbül terör örgütü pkk tarafından 3 yıl önce katledildi. Eren bülbül'ü ve astsubay ferhat gedik'i şehadetlerinin 4. İstiklal caddesi'nde i̇yi ki varsın eren grafiti çalışmasına yoğun i̇lgi. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir.

*** i̇yi ki varsın eren! Iyikivarsineren iyiki varsin eren, iyiki varsin eren deliler, iyiki varsin eren bulbul, iyiki varsin eren ünlüler, iyi ki varsin eren thy, iyi ki. Mekanın cennet olsun kahraman uşak. İyi ki varsın mehmet eren! Vali yerlikaya, i̇yi ki varsın eren diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin ikinci tanıtımı ...
"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin ikinci tanıtımı ... from icdn.ensonhaber.com
Eren bülbül, pkk'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle gelirken çıkan çatışmada terörist kurşunlarına hedef oldu. İyi ki varsın eren' paylaşımı yürekleri dağladı. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. 'i̇yi ki varsın' diyerek sonsuzluğa uğurladılar gündem ötesi. 2017 yılında trabzon maçka'da pkk'lıların yerini güvenlik güçlerine gösteren bülbül, teröristlerin. #i̇yikivarsıneren.vatan sana minnettar.trabzon maçka kırsalında 15 yaşındaki eren bülbül bir grup pkk'lı teröristin erzak çalmak için bir eve girdiğini. Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye. Allah senin sesini duydu belki de.

2017 yılında trabzon maçka'da pkk'lıların yerini güvenlik güçlerine gösteren bülbül, teröristlerin.

Pkk'lıların yerini göstermek isterken çıkan çatışmada şehit olan eren bülbül türkiye'yi yasa boğmuştu. Eren, fındık topladığını ancak ertesi gün köprüyanı köyünün karşı yamaçtaki camisinde kılacağı cuma namazından sonra kendisini almalarını istedi. Hem de öyle bir dedirttin ki her zerremizle, her hücremizle seni yaşadık ve hissettik biz. İstiklal caddesi'nde i̇yi ki varsın eren grafiti çalışmasına yoğun i̇lgi. İyi ki varsın mehmet eren! Ikisi de çocuktu ve yaktı yürekleri. Sosyal medyada binlerce i̇yi ki varsın eren mesajı paylaştı. 'i̇yi ki varsın' diyerek sonsuzluğa uğurladılar gündem ötesi. Ağzına sağlık var olasın eren i̇yi̇ ki̇ varsin. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Iyikivarsineren iyiki varsin eren, iyiki varsin eren deliler, iyiki varsin eren bulbul, iyiki varsin eren ünlüler, iyi ki varsin eren thy, iyi ki. Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. Türkiye o gün yasa boğulurken eren'in 24 haziran günü attığı 'biri de çıkıp demiyor ki:

Çatışmada jandarma başçavuş ferhat gedik, kaldırıldığı ktü tıp fakültesi farabi hastanesi'nde şehit oldu. İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı. Fotoğrafçı yavuz atalay, sergilerden elde ettiği gelirle kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit eren bülbül'ün adını verdi. İyi ki varsın mehmet eren! Vali yerlikaya, i̇yi ki varsın eren diyerek şu ifadeleri kullandı:

'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin ikinci fragmanı ...
'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin ikinci fragmanı ... from img.piri.net
İyi ki varsın mehmet eren! Yıldızsın, aysın, eren iyi ki varsın. Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. Çok çok üzücü, küçük bir çocuk, tıpkı berkin gibi. Ağzına sağlık var olasın eren i̇yi̇ ki̇ varsin. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Gedik'in şehadetinin ardından 15 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır.

Ağır yaralanan 15 yaşındaki eren bülbül yaşamını yitirdi. İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı. İyi ki varsın eren ismiyle beyaz perdeye taşınacak filmin duygulandıran ilk tanıtımını trt yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü i̇brahim eren, eren bülbül'ün doğum günü bugün. 16 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. #i̇yikivarsıneren.vatan sana minnettar.trabzon maçka kırsalında 15 yaşındaki eren bülbül bir grup pkk'lı teröristin erzak çalmak için bir eve girdiğini. Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Kimlere küskünlük duydun da ettin o sitemi. Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Trabzon'un maçka ilçesinde pkk'lı teröristleri ihbar eden ve güvenlik güçlerine teröristlerin yerini gösterirken şehit olan eren eren bülbül nasıl şehit oldu. Hayatının baharında, imam hatipli gencimiz eren bülbül kardeşimiz peygamberler ve sıddıklarla birlikte olacağı şehadet mertebesine ermiştir. Allah senin sesini duydu belki de. 'i̇yi ki varsın' diyerek sonsuzluğa uğurladılar gündem ötesi.

Posting Komentar

0 Komentar